Trots op weer een nieuw bedrijfsboek in copyteam

Mijn boekenkast is een boek rijker. En wel met een nieuw bedrijfsboek waar ik zelf in copyteam aan meeschreef: ‘Drie ondernemende generaties Coppens in beeld.’

Lees meer...

Trots op nieuw bedrijfsboek

Mijn boekenkast is een boek rijker. En wel met een boek waar ik zelf aan meeschreef: ‘Drie ondernemende generaties Coppens in beeld.’ Dit boek is het resultaat van het werken in copyteam met Douwe Soepboer. Jaren geleden bedachten we samen Mooi Vastgelegd voor het maken van complete boekproducties.

Lees meer...

Met schrijfpensioen? Daar ben ik nog lang niet aan toe!

Loodgieters hebben kapotte kranen…Het was de aanhef in een mail die ik pas ontving van mijn webdesigner. Zonder verder te lezen, snapte ik wat daarmee werd bedoeld. Ook bij mij blijven taken die ik gedisciplineerd uitvoer voor anderen, nog weleens liggen als het gaat om dezelfde werkzaamheden maar dan voor mezelf. Zoals mijn blog. 
Lees meer...

Tijdens een rondje met de hond

Ergens lijken ze op elkaar; de dagelijkse rondjes met onze hond door de buurt. Snuffelen bij dezelfde lantaarnpaal, een grote boodschap doen (liefst midden op de weg) en bij voorkeur altijd een rondje lopen. Heen en weer; dat is geen optie voor onze Pyrenese berghond Ventoux. Een ras dat bekend staat als eigenzinnig. ‘In staat om zelfstandig beslissingen te nemen’ noemde de fokker dat.

En toch zijn de rondjes nooit hetzelfde.
Lees meer...

Impact van woorden - deel 2

Eerder schreef ik over de impact van woorden. Deel 2 diende zich vandaag aan. 

Lees meer...