Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Al 15 jaar op eigen tekstschrijversbenen!

2016 is voor mij een jubileumjaar. Op 9 april 2016 sta ik exact vijftien jaar op eigen tekstschrijversbenen. Om dit moment niet te laten ondersneeuwen door de waan van de dag, maakte ik vorig jaar al een wensenlijstje om mijn jubileum te vieren. Met stip op één stond een nieuwe responsive website, met een actueel verhaal over wat ik voor anderen kan betekenen op het gebied van tekstschrijven, redigeren en biografisch schrijven.

Het resultaat is bereikt: mijn nieuwe site is live! Nieuw, maar toch vertrouwd. Zo zorgen de foto´s (gemaakt door Timo Reisiger) voor een actueel beeld. Het gebruik van enkele bestaande huisstijlelementen zoals de golf en het (papieren) bootje (ontworpen door Not Just Ideas) geven de site een vertrouwd aanzien.

Maurice Molenaar van Webcase heeft de site ontwikkeld, gebouwd en gezorgd dat mijn bestaande blog volledig in de nieuwe site is geïntegreerd. Eerder gepubliceerde blogs via blogger zijn zodoende terug te vinden op deze nieuwe siteHeerlijk om de diverse communicatie-uitingen weer op één plek te hebben. Daar ben ik nu al blij mee. Mijn blog op blogger sluit ik af. Afsluiten is nodig om vooruit te kunnen. En vooruit wil ik! Uiteraard met de welbekende frisse blik.

zzp, tekstschrijven, blog, website

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl