Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Tekstklik met ervaren tekstschrijfster

Past jouw tekstvraag bij mijn aanpak als tekstschrijfster? Laten we kennismaken en ervaren of de tekstklik er is. Bij een kop thee/koffie bespreken we je vraag over tekstschrijven, herschrijvenbiografisch schrijven of het maken van een jubileumboek.

Krijg antwoord op jouw vraag over tekst

Ben je aan het stoeien met een tekst? Mail gerust je vraag over jouw tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Natuurlijk ontvang je een reactie. Meestal nog dezelfde dag. In het weekend, op maandagochtend en tijdens schoolvakanties beantwoord ik geen (of minder frequent) mailtjes. Voor een goede focus kies ik er bewust voor om geen mail op mijn telefoon te ontvangen.

Liever een persoonlijk geluid? Laat een bericht achter op 06 – 238 76 798 en ik bel je terug.

Mijn favoriete schrijfplek

Mijn favoriete schrijfplek is in mijn werkruimte aan huis. Daar kan ik me als tekstschrijfster optimaal concentreren op het schrijven van teksten met een frisse invalshoek. Voor een briefing of interview kom ik graag naar je toe. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch je vraag door te spreken of via beeldbellen. 

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstbureau
Zandbergpad 10
4818 NL Breda
Tel. 06 – 238 76 798
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Profiel LinkedIn Hennie van de Kar

KvK Breda 20101909
btw-id: NL001622216B84
IBAN: NL65 INGB 0004 1361 91