Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Jubileumboek als uniek relatiegeschenk

Een jubileumboek is een prachtig cadeau voor medewerkers en een uniek relatiegeschenk voor klanten en samenwerkingspartners. In de waan van alledag biedt een jubileumboek de kans om stil te staan, een ogenblik achterom te kijken en met kennis van de bedrijfswortels verder te gaan.

Ervaring met schrijven van jubileumboeken en bedrijfsboeken

Als tekstschrijfster heb ik veel ervaring met het schrijven van jubileumboeken en bedrijfsboeken, zoals

  • bedrijfsboek Gewoon Van Dingenen, geschiedenis van een Kempische transportfamilie (2022, volgens Mooi Vastgelegd formule)
  • bedrijfsboek Maatwerk met Cladding (2022, in samenwerking met Kristel Beerling)
  • bedrijfsboek Drie ondernemende generaties Coppens in beeld (2021, volgens Mooi Vastgelegd formule)
  • jubileumboek 100 jaar Groeien Hoppenbrouwers Techniek 1918-2018
  • jubileumboek 35 jaar Van Loon, naar een toekomst met Hoppenbrouwers Techniek
  • jubileumboek 25 jaar Echt WEL (volgens Mooi Vastgelegd formule)
  • jubileumboek 10 jaar Katholiek Primair Onderwijs Roosendaal (in opdracht van Zento)
  • jubileumboek Shopex Group 100 jaar gebundelde ervaring (in opdracht van mo’media)
  • jubileumboek bij de 40ste editie Breda Jazz Festival (2010, in opdracht van festivalbestuur, uitgegeven door Trichis Publishing)

Jubileumboek laten maken via Mooi Vastgelegd

Lekker leesbare teksten in combinatie met mooie fotografie en een frisse vormgeving maken een jubileumboek tot een bewaarexemplaar. Een boek dat de aandacht trekt op de leestafel of in de ontvangstruimte van jouw bedrijf. Het schrijven van een jubileumboek is zeer arbeidsintensief. Daarom bedacht ik samen met Douwe Soepboer de 'Mooi Vastgelegd-aanpak', waarin we het jubileumboek in copyteam voor je schrijven. Wil je ook de fotografie en vormgeving laten verzorgen? Dan werken we daarvoor samen met andere specialisten. 

Het jubileumboek over jouw bedrijf

Vieren jij en je bedrijf een bijzonder bestaan, zoals 25, 50, 75 of misschien wel 100 jaar? Lijkt het je leuk om een jubileumboek te laten maken over je bedrijf en wil je daar budget voor vrijmaken? Ik maak graag een afspraak met je. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-238 76 798.

Referenties

“Hennie en ik maken allebei graag mooie verhalen voor en over andere mensen. Ik vind het fijn om bij tekstproducties, en in het bijzonder bij biografische projecten, in copyteam met haar samen te werken. Waarom? Omdat er altijd iemand met een frisse blik en met de nodige afstand een tekst kan beoordelen. Het levert absoluut meerwaarde op: niet alleen voor ons als team maar bovenal voor onze opdrachtgevers.”

Douwe Soepboer, tekstschrijver en samenwerkingspartner in Mooi Vastgelegd