Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Aanpak tekstopdrachten als lid van tekstnet

Via frisse, lekker leesbare teksten ondersteun ik bedrijven en zzp'ers met hun schriftelijke communicatie. Ook reclame- en communicatiebureaus schakelen mij in voor het schrijven en herschrijven van teksten voor hun klanten. Ik vind het fijn om zo van toegevoegde waarde te zijn, ondanks dat een groot deel van mijn schrijfwerk zich afspeelt achter de schermen. Meestal is mijn naam wel te vinden in het colofon van een publicatie. De term ghostwriter is daarom te zwaar voor mijn werk in de 'tekstcoulissen'. 

Actief lid tekstnet

Als actief lid van tekstnet werk ik aan mijn professionele ontwikkeling als tekstschrijver. Ik gebruik bovendien de algemene voorwaarden van deze beroepsvereniging voor tekstschrijvers in Nederland en Vlaanderen. Vertrouwelijk omgaan met de gegevens van verschillende opdrachtgevers is voor mij vanzelfsprekend. Uiteraard ga ik ook vertrouwelijk om met jouw gegevens. Op verzoek stuur ik de algemene voorwaarden van tekstnet naar je toe.

Woorden met een boodschap

Eenvoudige en actieve taal, daar houd ik van. Zo begrijpt de lezer je boodschap beter. Het is mijn uitdaging om de juiste woorden te gebruiken, met een goed evenwicht tussen afstand en nabijheid. De woorden die passen bij jou en je bedrijf. 

Eerst jouw briefing, dan mijn voorstel

Op basis van jouw briefing (hoe concreter, hoe beter), ontvang je altijd eerst een voorstel met helderheid over:

  • Opdracht
  • Aanpak
  • Planning
  • Projectprijs
  • Betaalwijze en betalingstermijn

Spreekt mijn aanpak je aan? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking op jouw bedrijfslocatie. Liever een telefonische afspraak of via beeldbellen? Dat kan natuurlijk ook.