Wat doet de zzp´er na een nederlaag?

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Het door onderzoeksbureau Panteia/EIM vastgestelde optimisme van zzp´ers heeft helaas geen positieve invloed gehad op de uitslag van een belangrijke voetbalwedstrijd. Nederland verloor op 13 juni 2012 van Duitsland (EK). Jammer. Pijnlijk.Wat doet ´de´ zzp´er een dag na deze wedstrijd? Precies. Doorgaan. Concentreren en schouders eronder. En als er tijd over is, het uitgebrachte onderzoeksrapport naar de ondernemende houding van zzp´ers downloaden en lezen.

Een dag na de nederlaag gaat het leven van de zzp´er gewoon weer verder. Van deze zzp´er in ieder geval wel.

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .