Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Vier mijlen voor Downsyndroom

Of ik mee wil hardlopen voor de Stichting Downsyndroom? Dat was de vraag die ik onlangs kreeg van mijn schoonzus Voordat ik er erg in had, zei ik ja. Hardlopen doe ik immers toch al. Bij iedere stap die ik op 23 september zet tijdens de Run2Day Ladies Businessloop (tijdens de Van Dam tot Damloop in Amsterdam), zal ik denken aan de stappen die mijn nichtje Ilse zet om vooruit te komen. Samen met haar omgeving. Ilse heeft het Downsyndroom, maar is vooral gewoon Ilse. 

Voor haar en alle andere mensen met Downsyndroom wil ik mijn schroom overwinnen. De schroom om anderen iets te vragen.

Bij deze! Wil je mijn route op 23 september sponsoren en daarmee de SDS steunen? Dank je wel! Sponsoring via de directe link op mijn actiepagina is het makkelijkste. 


hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl