Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Tijdelijk extra blog

Mail checken, een tweet plaatsen op Twitter, reageren op een tweet van een ander, retweeten, een update op LinkedIn; je kunt er een dagtaak aan hebben.Merk je dat je teveel tijd kwijt bent aan het schrijven van prikkelende teksten voor sociale media, terwijl je het wel belangrijk vindt? Besteed het schrijven dan uit aan een tekstschrijfster! Ik denk graag met je mee en maak tijd voor je.

In tussen tijd schrijf en blog ik er lustig op los. Sinds deze week heb ik er een (tijdelijk) nieuw blog bij: blog (2) - vier mijlen • Downsyndroom (Stichting) | Geef.nl. Een aanloopje naar de Van Dam tot Damloop op 23 september in Amsterdam. Ik loop die dag mee met een van de drie teams van Stichting Downsyndroom. Vier mijlen (Run2Day Ladies Businessloop) voor een goed doel!

Twitter, hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl