Van begin naar stroomversnelling

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Steeds opnieuw beginnen. Daarover ging mijn vorige blog. Voortbedurend op dat thema schreef ik voor Mooi Vastgelegd het blog Van goed begin naar stroomversnelling. Dit naar aanleiding van een opdracht die ik samen met Douwe Soepboer uitvoer in opdracht van een communicatiebureau.

Het is de eerste opdracht voor Mooi Vastgelegd die we volledig in copyteam schrijven. En dan gaat het hard. Maar het kan nog harder. Daarom onderzoeken momenteel vier studentes van Fontys Hogeschool (communicatie) op welke manier we Mooi Vastgelegd nog bekender kunnen maken. Vooral bij de doelgroep die we voor ogen hebben, namelijk ondernemers en bedrijven die, bijvoorbeeld rondom een jubileum, hun verhaal mooi willen laten vastleggen in boekvorm of via een bedrijfsfilm

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .