Tijd en prioriteit

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Werken staat bij mij hoog genoteerd. Wie langer met mij samenwerkt, weet daar alles van. Om over het thuisfront maar te zwijgen. De leden van het thuisfront delven regelmatig het onderspit als ik kies voor doorwerken in plaats van samen iets gezelligs doen. Schrijven is mijn lust en mijn leven!Zo nu en dan word ik teruggefloten door omstandigheden in mijn omgeving. Natuurlijk geldt dan ook voor mij: zieke kinderen en andere dierbaren gaan voor. Altijd. Ik prijs me gelukkig met opdrachtgevers en mensen rondom mij die daar begrip voor hebben. Langs deze weg: dank jullie wel!

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .