Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Flexibiliteit op de proef

Goed dat mijn doelen voor vandaag niet al te hoogdravend waren. Zoonlief test met zijn plotselinge ´niet lekker zijn´ mijn flexibiliteit. Zoals het er nu naar uitziet, brengt hij de rest van de middag op de bank door. Dat betekent voor mij: plannen bijstellen en schakelen naar een versnelling lager (en daarvan proberen te genieten). Het idee om vandaag enkele relaties te bezoeken op de beurs Business Point Breda verschuif ik hoopvol naar morgen.

 

overpeinzing, ondernemen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl