Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Tien, tien, tien!

Heel even staat alles in het teken van tien.Vandaag (9 april 2011) werk ik precies tien jaar zelfstandig als tekstschrijfster. Een keuze waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Al tien jaar is er de passie voor het luisteren naar verhalen en het schrijven van teksten met een boodschap.Morgen (10 april 2011) loop ik tien kilometer hard in Rotterdam, mijn geboortestad, om te vieren dat mijn schrijfbusiness al tien jaar lekker loopt. Ik zal dan dit T-shirt dragen, ontworpen door reclame-ontwerpbureau Not Just Ideas, met wie ik al - hoe kan het anders - tien jaar samenwerk!
Dat ik ook op nummer tien woon en werk; dat is slechts toeval.

jubileum, hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl