Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Eigen tempo

Samen met achtduizend andere mensen verscheen ik zondag 10 april 2011 aan de start van de 10 kilometer Loop Rotterdam. Te midden van al die andere lopers, is het de kunst om je eigen tempo te bepalen. Het vinden en vasthouden daaraan, heeft er voor gezorgd dat ik de tien kilometer netjes heb uitgelopen. Mijn tijd? Dat was 1:03.31. Sneller kan, maar langzamer ook. Ik ben tevreden. Bovenal heb ik genoten van het zonovergoten Rotterdam, waar de route enigszins nostalgische trekjes had. Zo liep ik behalve langs mijn ouderlijk huis, langs de basisschool

waar ik lang geleden dagelijks naar toe huppelde.

 

Eenmaal fris terug in Breda - nou ja eerlijk is eerlijk, met best een beetje spierpijn - sta ik stil bij het feit dat in Rotterdam letterlijk mijn basis ligt. Niet te lang, want ik ren het liefste verder. Zeker als het om schrijven gaat. Op naar de volgende tien!

jubileum, hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl