Professionele ontwikkeling? Mijn eigen verantwoordelijkheid als zzp´er!

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Hoe verleidelijk is het om je te laten meeslepen door de stroom van alledaagse activiteiten en werkzaamheden? Heel verleidelijk! Toch is het goed om zelf richting te geven aan de (woorden)stroom. Als zzp´er ben ik immers zelf verantwoordelijk voor mijn eigen ontwikkeling. Daar maak ik de komende weken bewust tijd voor vrij.



Morgen staat er een workshop storytelling op het programma, begin mei een cursus autobiografisch schrijven en eind mei een hele dag tekstnetwerken (georganiseerd door tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers). Schrijfvaardigheden aanscherpen, mijn horizon verruimen, nieuwe inspiratie opdoen; goed bezig. Ja, ook voor het geven van complimenten ben ik als zzp´er geheel zelf verantwoordelijk :-).

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .