Pikant duel

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Als import Bredase met Rotterdamse roots, is de wedstrijd NAC Breda - Feyenoord voor mij een speciale. Zondag staat dit pikante duel op het programma. Gelukkig hoef ik niet lang na te denken voor wie ik ben. De interesse in voetbal ontstond pas toen ik mij settelde beneden de rivieren. Inmiddels woon ik langer in Brabant dan dat ik ooit in Rotterdam heb gewoond. Pro NAC dus.Matthew Amaoh, voormalig spits bij NAC Breda, is er niet bij. Hij verruilde deze week zijn contract voor een dienstverband bij een Turkse club. Wie wel het veld zal betreden, is zoonlief. De NAC Kidsclub selecteerde hem om mee te doen aan de rustactiviteit.

De komende wedstrijd van NAC Breda tegen Feyenoord kent daarmee voor mij bij voorbaat een positieve uitslag. De jongensdroom van zoonlief gaat immers in vervulling. Pikant duel of niet.

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .