Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Op naar de volgende tien!

2011 is mijn jubileumjaar. Ik vier dat ik in 2001 ben gaan doen waar mijn hart ligt: schrijven! Tussen de bedrijven door, loop ik graag hard. Moe in de benen, fris in het hoofd! Schrijven & hardlopen; voor mij een uitstekende combinatie.Aanstaande zondag loop ik tien kilometer hard tijdens de Bredase Singelloop. Symbolisch. Om aan te geven dat ik mijn schrijfroute graag vervolg. Met naast het werk in opdracht, meer ruimte voor eigen schrijfwerk. Tien jaar. Daar ben ik trots op. Zo trots, dat ik deze kaart liet ontwerpen. Ik ben er klaar voor: op naar de volgende tien!

jubileum, ondernemen, Breda, hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl