Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Column!

Mijn schrijfroute krijgt een nieuwe wending. Voortaan iedere week op dinsdag mijn column ´Bezig Breda´op de eigenzinnige nieuwssite BredaVandaag.nl. Met dank aan hoofdredacteur Wijnand Nijs voor de geboden ruimte en zijn vertrouwen.Bezig Breda. Zo zie ik Breda. Als een stad met mensen die voortdurend in de weer zijn, met nieuwe, vernieuwde en vertrouwde bedrijvigheid, barstensvol met evenementen en nieuwe initiatieven.

De allereerste Bezig Breda lees je hier.

Hennie van de Kar - Grote Kerk

Breda

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl