Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Mooie mijlen

Met haalbare doelen, je grenzen subtiel verleggen. Zo zou ik ´mijn meedoen' aan de Run2Day Ladies Damloop 2012 willen omschrijven.Dit keer geen bekend parcours in Breda of Rotterdam, maar een mooi rondje Amsterdam, door de IJ-tunnel en over 'Zaanse dijkjes'. Onderweg opgezweept door stevige beats en sambabands langs de route.

De eerste keer dat ik tijdens een hardloopevenement deel uit maakte van een team; ik liep mee voor het goede doel, namelijk voor Stichting Downsyndroom. Dat betekende mijn best doen om sponsorgelden binnen te halen. Ook dat was tamelijk grensverleggend: aan anderen iets vragen, is niet mijn meest ontwikkelde kant.


Conclusie van deze vier mooie mijlen: een gezellige dag, lekker gelopen, en behalve dat ik iets voor een ander heb kunnen betekenen, mijn grenzen subtiel verlegd.

hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl