Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Boekbevalling

Eerlijk gezegd, vind ik het altijd tamelijk overdreven als schrijvers zeggen dat de productie van hun boek een hele bevalling is geweest. Eenmaal verschenen, zijn de barensweeën immers snel vergeten. Toch moet ik toegeven dat er een kern van waarheid zit in deze uitspraak .Na de eerdere bevalling van het jubileumboek over het Breda Jazz Festival (2010, in samenwerking met Trichis - waar ik de pijn inmiddels van ben vergeten), ben ik nu zwanger van mijn volgende boek; een bundeling van columns (in samenwerking met BredaVandaag.nl).

Ondanks dat 'mijn nieuwe kind' vooraf al helemaal gaaf leek, heb ik - samen met BredaVandaag.nl, reclame-ontwerpbureau Not Just Ideas, Reach strategische vormgeving & communicatie en Leonard - de afgelopen weken hard gewerkt aan de verfijning.

Tijd voor de laatste puntjes op de i. Vanmiddag worden echt de laatste correcties verwerkt, waarna ik mijn boek in handen leg van de drukker, in het vertrouwen dat hij mijn kind in wording verder zal vertroetelen. Zodat eind oktober ieder die dat leuk vindt, het resultaat kan bewonderen, in huis kan halen of weg kan geven.

Werk jij in de regio Breda, ben je zzp'er of werk je veel met (toekomstig) zzp'ers samen? Dan is deze bundel een leuk(relatie)geschenk. Ben je meteen zo enthousiast dat je meerdere exemplaren wilt bestellen?  Stuur me dan een mailtje met het gewenste aantal. Dan houd ik daar direct rekening mee bij het aantal dat gedrukt gaat worden. Wordt vervolgd!

ondernemen, zzp, Breda, Bezig Breda

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl