Logeerhond

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Herfstvakantie! In deze week is er naast werken meer tijd voor andere dingen. De ideale week om een logeerhond in huis te hebben. Een schrijfcollega besteedt haar viervoeter deze week aan ons uit. Tot grote vreugde van mijn zoonlief.Tot vanavond dacht ik de term ´logeerhond´ zelf uitgevonden te hebben. Een verkeerde vooronderstelling! Op een van mijn favoriete blogs zie ik toevallig een tweet waarin hetzelfde woord wordt gebruikt. De pret is er niet minder om. Eindelijk is er iemand in huis die écht naar mij luistert en spontaan begint te kwispelen als ik iets zeg. Genieten dus!

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .