Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Lente vol mooie woorden

Wordt deze eerste lentedag, rokjesdag? De term die schrijver/columnist Martin Bril bedacht voor de eerste dag in het voorjaar dat kleine (en grote) meisjes massaal in blote benen verschijnen. Vanochtend, tijdens een heerlijk hardlooprondje, zag ik al wel de eerste hardloopster in korte broek. Zelf koos ik nog voor veilig bedekte benen.Al rennend werden de Boekenweek en de uitbundig schijnende zon een ideale combinatie. Zo kreeg ik het idee om deze week een persoonlijke boekenlegger te sturen naar enkele relaties. Als belofte voor een heerlijke lente vol mooie woorden!

PS Vind je het leuk om ook een papieren boekenlegger te ontvangen? Laat het me weten, dan stuur ik er eentje toe.

overpeinzing, ondernemen, hardlopen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl