Grote en kleine doelen

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Vandaag valt op mijn ´Flow inspiratiekalender´ te lezen: ´Beginnen met een klein doel is altijd beter dan wachten tot je klaar bent voor een groter doel.´ Iets om over na te denken, wat ik meteen maar doe.Natuurlijk mag ik dromen over het schrijven van een nieuw boek (het grotere doel). Ik kan echter ook beginnen met het regelmatig publiceren van overpeinzingen op dit blog (ofwel starten met een klein doel). Dat laatste geeft in ieder geval sneller resultaat.

Hoe zit het met jouw doelen? Groot en ambitieus? Of klein en haalbaar?

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .