Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Fijne jaarwisseling

Vrijdag 30 december. De laatste werkdag van 2011. Ik kijk terug op een turbulent jaar, waarin ik trots mijn tienjarig bestaan als zelfstandig werkend tekstschrijfster vierde. Tegelijkertijd droeg ik de droefheid over het heengaan van mijn vader met mij mee.Mijn vader die mij de belangstelling voor tekst en taal meegaf. Die mij ook op het gebied van ondernemen beïnvloedde. Zo weet ik van huis uit dat je als ondernemer nooit echt vrij bent. Je hebt echter wel de vrijheid om de dingen op je eigen manier te doen. Dat is veel waard.

Hoewel ik bijna alle dagen van het jaar bijzonder ben gehecht aan deze vrijheid, zijn er momenten dat ik als zzp´er directe collega´s mis. Dat is meestal als ik mijn computer uitzet en zeg ´het is mooi geweest´. Daarom zeg ik het nu via mijn blog: het is mooi geweest voor dit jaar!

Een oprecht dank-je-wel richting mijn opdrachtgevers, die mij - in een privé lastig jaar - toch het vertrouwen gaven om voor hen te blijven schrijven. Het spreekt voor zich dat ik daar in 2012 graag mee door ga.

Nu eerst langzaam tot stilstand komen, op weg naar een fijne jaarwisseling! Dat is ook wat ik jou/jullie toewens.

overpeinzing, ondernemen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl