Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Beter laat dan nooit

De eindejaarsmiljoenen van de Postcodeloterij vielen dit jaar in Breda. Nee, zo´n astronomisch bedrag heb ik niet gewonnen. Wel werd ik verrast met een andere bijschrijving. Een tamelijk bijzondere.Aanvankelijk kon ik bij het controleren van mijn bankafschriften het bedrag niet thuisbrengen. Een vergissing? De begeleidende tekst ´beter laat dan nooit´ maakte het raadsel compleet. Totdat mijn blik bleef rusten op het genoemde factuurnummer. Ooit door mezelf opgesteld.

Het bleek een betaling te zijn voor een schrijfopdracht die ik in 2002 vervulde. Negen jaar later! Ik verdiep me niet in het waarom, maar ervaar dat laat altijd beter isdan nooit om de dingen te doen die je eerder, om welke reden dan ook, naliet.

overpeinzing, ondernemen

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl