Breda jazz(t)!

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Lachende gezichten, een gemoedelijke sfeer in de stad, volle terrassen, zon en vooral heel veel mooie concerten, binnen en buiten. Voor BredaVandaag heb ik enkele impressies van het Breda Jazz Festival weer mogen geven. Meer over het Breda Jazz Festival op de site van Breda Vandaag of op de festivalsite.

 

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .