Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Beduusd van Boekpresentatie Bezig Breda

Vanochtend was het zover; het moment waar ik de afgelopen maanden naar toe heb gewerkt: de lancering van mijn columnbundel Bezig Breda, Binnengluren in ´t brein van een Bredase zzp'er.Wethouder Cees Meeuwis ontving het eerste exemplaar (en mijn moeder het tweede).

Ik ben er beduusd van! Even bijkomen en nagenieten. Daarom nog geen uitgebreid verslag van mezelf, wel wat linkjes naar BredaVandaag:

Verslag van uitgever en hoofdredacteur: Wijnand Nijs:
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/cultuur/2012-10-31/binnengluren-het-brein-van-een-zzper

Fotoreportage: Patricia Rompa
http://www.bredavandaag.nl/fotoalbums/breda/2012-10-31/presentatie-bezig-breda

Voor wie er bij was: ontzettend bedankt voor je komst.
Voor wie op een andere manier meeleefde: super.
Voor wie nieuwsgierig is: de columnbundel is vanaf vandaag te koop voor 10 euro in de Bredase Boekhandel (Vives, Vrije Boekhandel, Van Kemenade & Hollaers, later mogelijk ook bij Selexyz Gianotten) en via internet www.bredavandaag.nl/bezigbreda (12,95, inclusief verzendkosten).

zzp, Breda, Bezig Breda

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl