Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Terugblik op mijn schrijfjaar 2020

 
Ook bezig met de laatste losse eindjes van 2020 om er een punt achter te zetten? In dit blog een korte terugblik op mijn schrijfjaar.
 
In 2020 leek niets meer vanzelfsprekend. Ik ben daarom extra dankbaar voor het vertrouwen dat ik kreeg om in dit schrijfjaar zeer diverse opdrachten tot een succes te maken; van persoonlijke cadeauboeken tot prikkelende nieuwsbrieven en van lekker leesbare jaarverslagen tot de redactie van een resultaatgericht ondernemingsplan. 
 
Opvallend vaker dan in voorgaande jaren werkte ik mee aan interne communicatiemiddelen. Midden in de coronatijd was het vinden van de juiste toon immers extra belangrijk. Ik heb genoten van al deze opdrachten en vooral van de plezierige samenwerkingen. 
 
In 2020 gingen gelukkig nog veel interviews op locatie wél door. Naast schrijven vind ik interviewen het leukste dat er is! Voor een eigen interviewserie sprak ik 11 Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Alle verhalen zijn terug te vinden bij blogs.Voor als je de komende tijd zin hebt om wat opbeurende verhalen te lezen. 
 
Zelf kruip ik in deze eindejaarstijd met een boek op de bank. De prachtige uitgave van Blind Walls Gallery, het museum op straat, ligt klaar om al mijn aandacht te krijgen. Tot en met 23 december werk ik de laatste losse eindjes weg. Vervolgens ben ik vrij van 24 december tot en met 3 januari.
Vanaf 4 januari 2021 start een nieuw schrijfjaar. Het jaar waarin ik 20 (!) jaar zelfstandig werk als tekstschrijfster. En nog altijd met héél véél plezier. Laat me daarom gerust weten als je wat ondersteuning kunt gebruiken bij het schrijven of herschrijven van teksten.
 
 Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021!
 

communicatie, communicatiemiddelen, schrijfjaar

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl