Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Signeren bij Selexyz

Ergens vorig jaar las ik een column van Hugo Borst in het AD. De inhoud van zijn verhaal ging over zijn ervaringen tijdens een signeersessie, wat een tamelijk eenzaam gebeuren was. Signeren; Hugo Borst bezwoer het in de bewuste column nooit meer te doen. Zijn eerlijkheid raakte me. Het ontmantelde de magie van signeren.Signeren na boeklancering Bezig Breda, 31-10-2012
Fotograaf: Patricia Rompa
 

Dat die magie er wel kan zijn, was wat ik zelf ondervond bij de signeersessie na afloop van de boeklancering  van mijn columnbundel Bezig Breda. Wat een aandacht; heerlijk! Ireen Snels van Selexyz Gianotten was bij de presentatie van Bezig Breda. Recent sprak ik haar weer. We spraken een signeersessie bij Selexyz Gianotten af, tijdens een extra koopavond op vrijdag 21 december van 19.00 tot 21.00 uur. Om het 'Hugo-Borst-gevoel' te voorkomen, heb ik óók afgesproken om die avond in de winkel te komen helpen (#steunjeboekhandel), bijvoorbeeld met inpakken.

Dus vind je het leuk als de door Sjoerd Mossou geschreven boeken als Avondje NAC en Kamp Cruijff door hem worden gesigneerd (hij is er die avond namelijk ook!) en door mij worden ingepakt, kom dan zeker! Heb je onze boeken al of heb je geen zin in een handtekening van één van ons beiden, kom dan toch. Om te snuffelen, maar vooral om de signeerders een 'Hugo-Borst-gevoel' te besparen.

Tot vrijdag 21 december tussen 19.00 en 21.00 uur bij Selexyz Gianotten (Barones Breda)! 

PS Zie hier de aankondiging in de evenementenkalender van Selexyz.
PS Als schrijver meehelpen in de boekenwinkel is geïnspireerd op een initiatief van Karen Romme en Selexyz Tilburg.

zzp, Breda, Bezig Breda

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl