Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Schouders eronder

Soms voel ik me een roepende in de woestijn als ik via mijn blog of column voor BredaVandaag.nl weer een positief bericht de wereld instuur. Te midden van crisis, recessie en alarmerende berichten over criminaliteit lijkt het versturen van positief nieuws tamelijk naïef. Misschien is dat ook zo. Dat neem ik dan voor lief. Want om je door negativiteit te laten imponeren, dat werkt niet. In ieder geval niet voor mij. Dus blijf ik zoeken naar (kleine) dingen waar ik blij van word. En als het zo uitkomt, schrijf ik daarover. Dus voor de laatste weken van 2011: schouders eronder en gáán. En in 2012? Gewoon daarmee DOORGAAN. Succes!

 

overpeinzing

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl