Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

In één keer uitgelezen

De columns zijn geschreven, de bundel is gelanceerd, de verkoop is gestart, en dan? Tja.



Twee weken na de boeklancering van Bezig Breda gaat het 'gewone leven' weer verder.Ik zit alweer midden in verschillende nieuwe leuke schrijfklussen, zoals voor het komende personeelsmagazine van Thebe. Mijn wekelijkse column voor BredaVandaag.nl is inmiddels alweer twee keer verschenen.

Soms, tussen de bedrijven door, komt er opeens een spontane reactie op de inhoud van mijn net verschenen columnbundel. En daar geniet ik enorm van. Zoals deze reactie, van tekstnetcollega Karien Vissers. Met haar toestemming, publiceer ik haar ervaringen met de bundel.

Wil jij mij ook laten weten wat je van Bezig Breda vindt?
Ik zie uit naar je reactie.

Van:Karien Vissers [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]
Verzonden: maandag 5 november 2012 11:01
Aan: Hennie van de Kar
Onderwerp: in 1 keer uitgelezen


Hoi Hennie,

Wat heb ik in het weekend genoten van je boek! Heb het in 1 keer uitgelezen, want ik bleef maar lezen.
Zo lekker als jij schrijft. Het lijkt zo makkelijk, zo'n korte column, maar ik weet dat er heel wat uurtjes werk (en ook denkwerk) in zit.

Het lijkt zo makkelijk, omdat jij er zo goed in bent en het echt goed kunt.
Het smaakt naar meer (...)



Bezig Breda

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl