Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Gewoon maar doorgaan

Gewoon maar doorgaan. De ijzersterke titel van een verhalenbundel van Simon Carmiggelt (uit 1971, ISBN 90 214 9604 6). De titel van dit boekje, dat al jaren in mijn kast staat, is voor mij het antwoord op een vraag die vanaf vrijdag 6 mei voortdurend door mijn hoofd zoemde: ´Wat doe ik na deze dag van afscheid?´

Vol herinneringen, maar met aandacht voor de dingen van nu, ben ik vandaag doorgegaan met wat ik het liefste doe: interviewen en schrijven. Kortom, met werken. En dat voelt goed.

overpeinzing

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl