Breda Jazz Festival

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

31 maart 2011. Vandaag is het precies een jaar geleden dat mijn boek 40 xxx een beleving over het Breda Jazz Festival werd gepresenteerd. Het jubileumboek is nog te koop bij de meeste Bredase boekhandels, VVV Breda of via bijvoorbeeld bol.com.
Mijn liefde voor het Breda Jazz Festival is niet beperkt gebleven tot het schrijven van dit jubileumboek. Afgelopen maanden heb ik meegewerkt aan het programmaboekje over het festival 2011. Met veel mini-biografieën! Kaarten voor het festival zijn vanaf Tweede Paasdag te bestellen via de site van het Breda Jazz Festival. In 2011 is het festival trouwens van 2 tot en met 5 juni.

 

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .