Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Biografie website artiest

Veel tekstvragen vind ik leuk, maar van sommige vragen maakt mijn hart een sprongetje. Zoals van de vraag van Rappende Meiden. Deze twee jonge enthousiaste artiesten wilden de biografie op hun website uitbreiden en professionaliseren. 

Het was heerlijk snel schakelen met deze rapmates Carlijn en Gwendolynn. Het resultaat van onze samenwerking, hun bio, staat al online. Ik wens deze meiden met een missie een mooi vervolg op hun vliegende start als rappers. 

biografie, bio

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl