Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

20 jaar tekstschrijfster!

Deze week heb ik iets te vieren. En daar laat ik graag zoveel mogelijk mensen van meegenieten. Juist omdat feestjes in deze tijd helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn. Op 9 april werk ik namelijk 20 jaar zelfstandig als tekstschrijfster. Wederom een heel decennium schrijven en herschrijven van teksten in opdracht. Rode draad in alle opdrachten: ‘maak er een lekker leesbaar verhaal van’. Dat deed ik, dat doe ik en dat hoop ik nog lang te mogen blijven doen.

Feestelijk logo

Ter ere van deze bijzondere bedrijfsverjaardag ontwierp Esther Lips van Not Just Ideas een feestelijk logo. Precies in de stijl van het logo dat zij eerder ontwierp bij mijn tiende bedrijfsverjaardag. Het bijzondere is dat Esther en ik al twintig jaar samenwerken! 
Maurice Molenaar van Webcase, verantwoordelijk voor de bouw en het technisch beheer van mijn website, wist nog een vrij plekje te vinden op mijn site om dit logo te plaatsen. Hij dacht ook mee over het toevoegen van een nieuwe pagina, namelijk de pagina portfolio. Eindelijk een incompleet overzicht van de bedrijven, communicatie - en reclamebureaus, magazines, non-profit organisaties, uitgeverijen en websitebouwers met wie ik langere tijd samenwerk of heb samengewerkt.

Taartmomentje op Clubhouse

Om deze feestelijke schrijfweek af te sluiten, organiseer ik op mijn officiële bedrijfsverjaardag een ‘taartmomentje’. Geheel coronaproof op Clubhouse* op vrijdag 9 april om 10.30 uur. Ik heb geen strak programma. Zie het als een ‘taartje met een praatje’ aan het bureau. 
Wie weet, spreken we elkaar dan. Anders tot snel een andere keer.   
 
* Toegang tot de app van Clubhouse is nodig (momenteel alleen beschikbaar via Iphone). Als je mij volgt op Clubhouse (Hennie van de Kar) krijg je een melding van dit event (https://www.joinclubhouse.com/event/PDK1Xz4m). Om Clubhouse te kunnen gebruiken, heb je een invite nodig of iemand die jou toelaat. Ik heb nog enkele invites over. 

jubileum, tekstschrijven

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl