Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Videoregistratie Lezing Begrijpelijke tekst / De tekstschrijver

Op 14 mei 2013 werkte ik mee aan een minisymposium van tekstnet en logeion over begrijpelijke tekst, de jacht op het recept. De Bredase filmer Merijn Scheifes maakte in opdracht van tekstnet deze videoregistratie. Met dank!

Ben je net als ik meer gehecht aan geschreven woorden dan aan gesproken taal? Hier vind je de volledige tekst van mijn lezing over begrijpelijke tekst.

communiceren, tekstschrijven, Breda, tekstnet

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl