Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Vakantievoeding voor een frisse blik

Wie al een tijdje met mij samenwerkt, weet dat ik tijdens de schoolvakanties niet/beperkt werk. Ook komende meivakantie (25 april t/m 6 mei) gebruik ik voor andere dingen. Tijd voor wat uitrusten, maar ook voor een opknapbeurt van mijn schrijfruimte. Een opgefriste omgeving stimuleert immers een frisse blik, nodig om verfrissende teksten te kunnen schrijven.  

Ik ben dankbaar voor een productief eerste schrijfkwartaal van 2016. Op het programma stonden onder andere de teksten voor een jubileumboek, een fusiemagazine en sociaal jaarverslag. Ondanks de verschillende invalshoeken, was in al deze uitingen ruimte voor het menselijk verhaal. Fijn om deze arbeidsintensieve schrijfprojecten af te wisselen met het schrijven van korte artikelen, bloggen in opdracht en het tekstueel opfrissen van grote offertetrajecten.

Daarnaast wist ik ruimte te creëren (en daar alleen al ben ik heel trots op) voor een project dat ik al lang had uitgesteld: een nieuwe website die weer helemaal past bij hoe ik nu werk. Vlak daarna volgde de lancering van een concept waar ik nauw bij ben betrokken: Mooi Vastgelegd. Want mooie verhalen verdienen het om mooi te worden vastgelegd. Vanaf 9 mei mag je me daar, en voor al je andere tekstvragen, weer inschakelen. Dan sta ik met een frisse blik graag voor je klaar. 

overpeinzing, tekstschrijven, jubileumboek

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl 

 

Informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06 – 238 76 798
KvK Breda 20101909

Alle rechten voorbehouden © Hennie van de Kar 2001 - 
Huisstijlelementen: Not Just Ideas. Fotografie: Timo Reisiger fotografie, Frans Strous fotografie. Website ontwerp en realisatie: Webcase BV