Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Jarig als zzp´er

Jarig zijn als zzp´er is een aparte belevenis. Geen taart halen voor collega´s, niemand in de rij bij je bureau om je te zoenen. Toch voel ik me niet alleen!Want behalve dat lieve vrienden en familieleden al iets hebben laten weten, krijg ik leuke mailtjes en telefoontjes van mijn klanten. En, geloof het of niet, een van mijn opdrachtgevers heeft vanochtend zelfs voor mij gezongen. Ik voel me vereerd en geniet van al deze aandacht. Ik voel me echt jarig; dank jullie wel! Nu verder aan de slag - er moet natuurlijk wel gewerkt worden - dat zit nu eenmaal in mijn genen. ´

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl