Cirkel is rond

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Nog ruim een week en dan werk ik tien jaar zelfstandig als tekstschrijfster. Tien jaar! Te mooi om zomaar voorbij te laten gaan. Daarom ben ik achter de schermen volop bezig om vorm te geven aan dit jubileumjaar. Dat geeft energie!

Werken aan je bedrijf is beter dan alleen werken in je bedrijf, werd mij onlangs duidelijk toen ik met een serie interviews en artikelen over innovatie bezig was.

Tien jaar zelfstandig. En nog altijd dezelfde passie voor het luisteren naar verhalen en het schrijven van teksten. Naast alle leuke schrijfopdrachten, wil ik meer tijd inruimen voor schrijven in opdracht van mezelf. De cirkel is rond: ik besef dat ik nog altijd mag doen waar mijn hart ligt. Schrijven!

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .