Skip to main content

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Frisse blik - verfrissende tekst

Aan of uit

Mijn blog is enkele weken in de lucht als ik de opmerking krijg: ´leuk dat je bent gaan bloggen, maar waarom kun je niet makkelijk op jouw berichten reageren?´. Ik kleur rood tot achter mijn oren bij deze vraag. De werkelijke reden kan ik namelijk niet ontkennen: de angst om controle te verliezen.Ik trek me de opmerking aan. Uiteraard. Het is immers mijn missie om mensen via lekker leesbare teksten dichter bij elkaar te brengen. En dan schakel ik de meest makkelijke manier om met mij contact te maken uit. Ai. Dat spreekt elkaar tegen. Zodanig dat ik nog dezelfde dag mijn bloginstellingen aanpas. De reactiemogelijkheid staat sindsdien op ´aan´. Als het goed is, kun je nu wel makkelijk reageren op mijn blog, als je daar behoefte aan hebt. Ik sta er in ieder geval open voor!

PS Met dank aan Jacqueline Fackeldey, klantropoloog, die mij met haar blog mede inspireerde om te gaan bloggen en met dank aan een van mijn oplettende schrijfcollega´s van tekstnet, Leonore Pulleman.

communiceren

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar info@hennievandekar.nl