Gepubliceerd op .

Een (afspraakluwe) droomzomer!

Net als voorgaande jaren werk ik in de zomer met afspraakluwe weken. Mijn planning heeft mogelijk invloed op jouw schrijfplanning, daarom lees je hier meer over mijn zomerplannen. 
Op 9 juli gaan mijn twee afspraakluwe weken in (week 28 en 29). Ik rond kortlopende projecten in deze weken af en zit in de organisatie van het Open Jeugd Toernooi bij Tennisvereniging Markant. Ik ben dan nog wel bereikbaar via mail.
 
Van 23 juli t/m 17 augustus (week 30 t/m week 33) ben ik vrij. En toch ook een beetje aan het werk. Ik stap onder andere aan boord van ZILT, de catamaran waarmee José-Anne en David Ockhuijzen de wereld verder verkennen. Omdat er meer is. Ik werk met hen aan een boek over hun (loslaat)ervaringen. Om anderen te inspireren ook hun droom te leven. 
 
In 2001 koos ik voor mijn droom: het leven als tekstschrijfster. Ik lig krachtig op koers door het vertrouwen van anderen in mijn schrijfkwaliteiten. In dat vertrouwen laat ik mijn werk deze zomer een paar weken los. Heb je een tekstschrijver nodig tijdens mijn afwezigheid? Laat het me voor 9 juli weten. Ik breng je graag in contact met een collega van tekstnet. Vanaf 20 augustus ben ik weer vol in bedrijf. Ik wens je een droomzomer.
 

ondernemen, boek, tekstschrijven, tekstnet