Gepubliceerd op .

Decembermaand zzp-boekenlijst

Vlak voor het uitgeven van mijn columnbundel Bezig Breda, sprak ik met Karen Romme (bestsellerauteur van de boeken over Calimeromarketing). Zij stelde mij de gewetensvraag waarom ik me met mijn bundel tot Breda zou beperken. Mijn columns waren volgens haar toch ook interessant voor zzp'ers buiten Breda?



Ik was vereerd, maar besloot vast te houden aan mijn eigen invalshoek. De columns die ik eerder voor BredaVandaag.nl schreef - en waarvan een deel is gebundeld in het boek - hebben immers een zeer Bredaas decor.

Bezig Breda is inmiddels een van de boeken op dé decembermaand-kadomaand-ZZP-boekenlijst-2012, van ZZP Netwerk Nederland. Een kort citaat uit de omschrijving van het boek door ZZP Netwerkwerk Nederland: "Jammer eigenlijk dat Hennie van de Kar het boekje niet landelijk heeft uitgegeven want de columns over het zelfstandig ondernemerschap zijn zeker de moeite waard. Niet alleen voor de ZZP'ers uit Breda."

De opmerking van ZZP Netwerk Nederland is geheel in lijn met wat Karen Romme eerder tegen me zei. Vandaar deze toevoeging: Uiteraard kan iedereen het boek bestellen, ook buiten Breda. Het handigste doe je dat online (12,95 inclusief verzendkosten). In Breda is het verkrijgbaar (10 euro) bij verschillende Bredase boekhandels, namelijk: Selexyz Gianotten, Van Kemenade & Hollaers, Vives en de Vrije Boekhandel.

PS Al schrijvende bedenk ik dat ik het boek ' Ondernemersseks, en 33 doordenkertjes voor ondernemers' van Karen Romme mis op de decembermaand-kadomaand-ZZP-boekenlijst-2012 van ZZP Netwerk Nederland. Ik voeg deze opvallende roze uitgave er graag aan toe. Recent gaf ik dit boek cadeau aan Johàn Blaazer (bedrijfscabaratier, dagvoorzitter, trainingsacteur en trainer bij Sic Transit). Hij mailde mij deze reactie: "In de trein (terug) al meteen zitten lezen en ’t zijn pittige stukjes en zo mooi toegespitst op de ondernemer."
Met al deze tips, kan iedereen 2012 lezend afsluiten en die trend voortzetten in 2013. Wat een heerlijk vooruitzicht!

overpeinzing, zzp, Breda, Bezig Breda